Flow

Wanneer je op zoek bent naar een manier om beweging en stroming te creëren in je leven dan is FLOW wellicht dat wat je nodig hebt. Want FLOW is werken met de natuur, met de paarden, met een sjamanistisch veld, met alles dat van oorsprong al stroomt.

FLOW gaat verder dan alleen inzicht krijgen in de problematiek. FLOW gaat over helen van dat wat in het verleden averij heeft opgelopen. Met behulp van de energie van de paarden en de natuur, de helende werking van een sjamanistische drum en in verbondenheid met jouw eigen innerlijke licht, maak je als vanzelf de innerlijke beweging.

FLOW is sjamanistisch werken met natuur, het wetende veld en heling. Niet alleen willen weten waarom maar willen weten waarheen. Welk deel van jezelf mag worden opgehaald, en van welk deel mag je afscheid nemen als iets dat je niet meer nodig hebt. Die transformatie is alleen mogelijk met behulp van de natuur en sjamanistische heling.

Data

Je kunt je aanmelden voor zaterdag 25 maart of zaterdag 27 mei

De dag duurt van 14.00 tot uiterlijk 17.30 uur. In die tijd is er ruimte voor twee Flow-sessies maximaal 5 representanten.

Inloop is vanaf 13.30 uur

De plek van de kudde is Stovelerweg 3 in Ambt Delden.

Kosten

De investering voor één helende Flow-sessie is €225,- incl BTW.

Als representant ben je niet alleen dienend aan de opstelling en de vraagsteller. Zelf maak je als representant ook jouw eigen reis. Daarom wordt er aan de representant een kleine vergoeding gevraagd van €25,-.

Begeleiders

Patty van der Mieden en Eduard Deckers (Freedomofspirit.nl)