Flow

Flow is een vorm van paardencoaching waarbij de paarden je in beweging gaan zetten, met een minimum aan persoonlijke interventies. Het is juist dit gezamenlijke veld dat door de kudde wordt gecreëerd dat zorgt dat je in verbinding met jezelf komt en daarbij gaat ervaren wat je daarbij in de weg zit.

Zoals de lijnen in jouw hand je helpen herinneren aan wie je in wezen bent, zo doen de paarden dat ook. De belemmeringen die dan voelbaar zijn mogen vervolgens gaan afvloeien. Dit is een proces dat in aanwezigheid van de paarden als vanzelf in beweging wordt gezet, zonder dat daar specifieke interventies voor nodig zijn. Dat klinkt magisch, en dat is het ook.

Het grote voordeel om zo te werken is dat het paardenveld zijn werk doet, zonder dat allerlei vragen over hoe jij je nu voelt of wat je nu ervaart, je je naar je hoofd laten gaan om te kunnen antwoorden. Juist door bij deze gewaarwordingen te blijven en dus niet naar je hoofd te hoeven gaan, is de kracht van deze manier van werken.

Vanuit de innerlijke helderheid en duidelijkheid, die ook in haar handanalyses zijn te ontdekken, begeleidt Patty van der Mieden het proces. Er mag liefdevol gekeken worden naar dat wat aan het licht komt, zodat het mag afvloeien en de innerlijke stroom op gang mag komen.

Hierbij laat Patty van der Mieden zich ondersteunen door Eduard Deckers (Sjamaan) en Angelique Möller (paardencoach en houder/kenner van de paarden). Deze bundeling van krachten, samen met het wetend veld van de paarden, zorgen ervoor dat je de innerlijke beweging kan gaan maken naar heelheid, voorbij de vroegere trauma’s en hun gevolg.

Data, tijden en plaats

Wanneer er 2 aanmeldingen zijn zal er overlegd worden welke dag iedereen uitkomt. 

De dag duurt van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur. In die tijd is er ruimte voor twee sessies.

Inloop is vanaf 13.45 uur

De plek van de kudde, en waar we aan het werk zullen gaan, is Stovelerweg 3 in Ambt Delden.

Kosten

In het licht van onze inspanning en die van Angelique Möller (stalhoudster) en de fysieke beschikbaarheid van de kudde, zouden de kosten €175,- per deelnemer mogen zijn. Vooralsnog hebben we besloten deze werkvorm aan te bieden voor €125,- . Je krijgt daarmee op dit moment een korting van €50,-.

Begeleiders

Patty van der Mieden laat liefdevol het licht schijnen op dat wat gezien mag worden. Eduard Deckers (Eduarddeckers.nl) zorgt voor de helende innerlijke beweging onder geleide van de drum. Angelique Möller zorgt voor de bedding met haar kudde paarden