Blauwdruk

Wanneer je niet alleen met een handanalyse wilt weten wat er op dit moment in jouw ontwikkelproces om aandacht vraagt, maar hierin ook gelijk stappen wilt zetten, dan is het programma Blauwdruk wellicht iets voor jou.

Het programma Blauwdruk combineert namelijk inzicht met heling. Het inzicht verwerf je bij Patty van der Mieden met behulp van een handanalyse. Hierin wordt duidelijk welke persoonlijke geschiedenis jij hebt, welke blokkades je hierin hebt ontwikkelt en op welke manier je in jouw bewegingsruimte wordt beperkt. Tegelijkertijd word je herinnerd aan jouw persoonlijke kwaliteiten en wat jij te brengen hebt, wanneer jij in je element bent.

Dit inzicht is helpend en richtinggevend voor de heling. Door innerlijk begrepen te hebben wat er speelt, weet de ziel ook waar hij naar toe mag bewegen. Drie helingen stellen je ziel in staat deze beweging te maken. En zo maak je een grote stap van stagnatie naar stroming.

Het programma wordt afgesloten met een tweede handanalyse. Omdat de lijnen in je hand voortdurend veranderen, zal er een verschil te zien zijn tussen de eerste en de tweede handanalyse. Dit verschil vertelt je welke stap je genomen hebt, wat is opgeruimd en wat meer ruimte heeft gekregen.

Blauwdruk is daarmee een mooi programma waarmee je in korte tijd een grote stap zet in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je meer in staat zult zijn om jouw bestemming te kunnen leven.

Inhoud Programma

Het programma Blauwdruk is als volgt opgebouwd:

  • een eerste handanalyse (huidige stand van zaken)
  • 3 helingen (oplossen van de constructie en ophalen van de essentie)
  • en een vervolg handanalyse (gemaakte ontwikkeling)

Door wie?

De handanalyse zal worden verricht door Patty zelf en de helingen zullen worden verricht door Eduard Deckers. Kijk voor meer informatie over Eduard op www.eduarddeckers.nl.

Plaats

Zowel de handanalyse als de helingen vinden plaats aan de Joppelaan 106 in Joppe.

Kosten

De kosten voor dit persoonlijke programma zijn €550,-

Inschrijving

Wanneer je interesse hebt kun je via onderstaande link inschrijven. Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen voor het plannen van de 5 afspraken.