Een handanalyse, wat is dat eigenlijk?

Aan de hand van een nauwkeurige bestudering en analyse van de lijnen in beiden handen, word je herinnerd aan wie je ten diepste bent. Vaak weet je het wel maar wordt die innerlijke natuur overschaduwd door allerlei overlevingspatronen en instinctieve reacties op gebeurtenissen in het dagelijks leven. 

De linkerhand vertelt je echter wie je bent, waar jouw angsten liggen, je verlangens maar ook je innerlijke kwaliteiten. Dat wat jij in de wereld mag zetten. De rechterhand is je rationele kant en vertelt je over jouw instinctieve en aangeleerde gedragingen en hoe je overkomt op anderen. Instinctieve gedragingen zijn automatische reactiepatronen op (traumatische) gebeurtenissen in onze jeugd.

Wat we gaan zien over jou als mens is misschien niet altijd nieuw voor je. Maar misschien ben je uit het oog verloren wíe je echt bent en wat je écht wilt. Patty van der Mieden neemt je hiermee naar terug door je te helpen herinneren aan je kwaliteiten en ambities.

Op liefdevolle wijze en zonder oordeel laat ze je aan de hand van de analyse ook zien waar het blokkeert of waar de valkuilen zijn. Op deze manier maakt ze je bewust van hoe het is op dit moment in jouw proces, zodat je met meer focus en helderheid dit aan kan gaan. Je handen vertellen je daarmee hoe het nu is, waar je staat op dit moment, waar je vandaan komt en welk proces je al doorlopen hebt. Hoe het proces in de toekomst zich gaat ontwikkelen vertellen je handen niet. Maar door na, bijvoorbeeld zes maanden, opnieuw een analyse te doen kun je wel zien hoe jij je als mens in de tussentijd hebt ontwikkeld.

Met een handanalyse ondersteunt Patty je in je proces door helderheid te geven over hoe het nu met je is. Hiermee geeft ze richting in wat je mag laten gaan en wat meer naar boven mag komen zodat je innerlijke natuur, de mens die je echt bent, geleefd kan worden.

Benieuwd wat jouw handen je te vertellen hebben?

.

.