.

Even voorstellen!

.

Mijn naam is Patty van der Mieden. In mijn eerdere carrière als Hairstylist en Make-up Artist heb ik veel gesprekken gevoerd met mijn klanten. Ik merkte niet alleen dat mensen mij snel in vertrouwen namen maar ook dat de menselijke psychologie mij enorm boeide.

Het maakte dat ik mij begon te verdiepen in onderwerpen zoals psychologie, spiritualiteit en handleeskunde. Om meer inzicht te krijgen in mezelf en om er beroepshalve wat mee te gaan doen, besloot ik een driejarige opleiding tot handlijnkundige te volgen bij Ellen Duim. Inmiddels heb ik ook de opleiding Paardencoach en Systemisch Werken afgerond.

Intussen merk ik hoe de handlezingen verdieping geven in mijn eigen proces maar vooral ook bij de mensen bij wie ik handanalyse verricht. En dagelijks word ik nog steeds geraakt als ik zie hoe mensen thuiskomen bij zichzelf tijdens een handanalyse.

Ik vind het bijzonder om tijdens een sessie te ervaren dat bij de mensen sommige dingen uit het dagelijks bestaan ineens op hun plek vallen. Ze begrijpen plotseling waarom ze bepaalde gebeurtenissen op een bepaalde manier ervaren of maar niet verder komen in hun proces. Het maakt dat ze na een handlezing de kracht vinden om daadwerkelijk stappen te nemen om oude patronen te doorbreken. Het ontroert mij elke keer weer. 

Ik ontmoet je graag een keer in mijn praktijk, zodat we samen kunnen kijken wat jouw handen je te vertellen hebben.

.