Handanalyse

Met een handanalyse ondersteunt Patty je in je proces door helderheid te geven over hoe het nu met je is. Hiermee geeft ze richting in wat je mag laten gaan en wat meer naar boven mag komen zodat je innerlijke natuur, de mens die je echt bent, geleefd kan worden.


Blauwdruk

In het programma ‘Blauwdruk’ zijn handanalyse en helingen bij elkaar samengebracht. Enerzijds krijg je inzicht in waar je staat op dit moment en waar het knelt door middel van een handanalyse. Anderzijds drie helingen die helpen om de beknellingen weg te nemen.


Flow

Wanneer er grote levensthema’s spelen met bijbehorende blokkades en overtuigingen, dan kun je er niet meer omheen. Dan heb je je over te geven aan de natuur, de paarden en een sjamanistische veld om er los van te komen.


Soul Retrieval

Soul Retrieval kan gezien worden als een ‘fast lane’ voor eenieder die zich los wil maken van oude trauma’s en blokkades en een grote stap wil zetten in zijn of haar spirituele pad naar zuiver bewustzijn.


Edelstenen

Edelstenen kunnen een hulpmiddel zijn in jouw persoonlijke proces van ontwikkeling. Ze vormen daarom een mooie aanvulling op handanalyse en coaching.